Rhadoo – Fabric 72

rhadoo-fabric

 

Tin minte ca acum cateva luni m-am intalnit cu Tati intr-un context mai familial si, povestind una alta, imi spune ca nu prea m-a mai vazut la petrecerile baietilor (despre a:rpia:r era vorba) si ii spuneam ca principalul motiv pentru care nu m-am mai dus este ca sunt atat de buni incat vreau sa le copiez stilul de fiecare data cand ii ascult. Si e normal, cum sa nu vrei sa fii ca persoana, persoanele pe care le admiri, care te inspira? Si eu sunt clar genul care fura cat mai mult daca-mi place ceva din stilul de mixat, selectat piese a cuiva.

La o petrecere mai serioasa si mai mare inca nu am ajuns insa am facut rost de o copie promotionala a ultimului fabric, compilat si mixat, fireste, de Rhadoo.

Nici nu stiu ce sa spun din ce nu s-a spus deja ….  (de fapt, s-o fi spus? habar n-am, sincer n-am citit decat ceva pe nightclubber dar nu vad cum ar putea fi altceva decat lauda pe merit)

Este impecabil, recomand calduros! Iar faptul ca e in proportie de 95% muzica romaneasca inside imi da sperante reale ca viitorul este in directia potrivita. Daca muzica e buna, o sa se miste in timp si restul componentelor din industria asta 😉 Ca pana una alta vad ca artistii romani sunt mai apreciati in afara decat la noi 🙂 Gen asa

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?523232

sau asa

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?534798

sau hai ca-s prea multe ca sa vin eu cu vremea 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.